Varför studera med oss?

Varför studera med oss?

Tröskeln för att börja studera utomlands kan kännas hög. Speciellt när det gäller studier utanför Europa, USA eller Australien. Ansökningsprocessen är ofta lång och komplicerad, och studentlivet är ofta inte organiserat. Kulturstudier har gjort något åt detta!

"Skulle du rekommendera dessa studier till andra?"

Våren 2019 svarade 93% "Ja" på frågan: "Vil du rekommendera detta studieprogram till andra?":

100 % i Vietnam

100 % i Nepal

90% i Argentina

92 % i Ghana.

Här kan du läsa om några av studenternas upplevelser

 

Kulturstudier har under 15 år gjort det möjligt för mer än 5000 skandinaviska studenter att studera i Asien, Afrika och Latinamerika. I samarbete med norska och utländska universitet har vi kunnat ge studenterna en enkel antagningssprocess, väl planerade studier med hög akademisk nivå och en plattform för att utforska världen och sig själv.

Internationalisering är ett mantra inom högre utbildning, där både studenter och anställda blir påverkade av sin geografiska och kulturella räckvidd. Uppfattningen är att större skala och större mångfald, främjar innovation och behärskning. Vi har ett naturligt begär att ta oss långt bort, och vänder ofta (men inte alltid) tillbaka med nya perspektiv på våra egna traditioner och tankesätt.

Många studenter vill studera utomlands, antingen en termin eller ett helt program. Däremot kan tröskeln för att bedriva studier vara hög, särskilt för elever som dras till studier utanför Europa, USA eller Australien. Ansökningsprocessen är komplicerad, och studentlivet är ofta inte tillgängligt. Det har Kulturstudier gjort något åt!

Är det något du undrar?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Tack. Du kommer att höra från oss inom en arbetsdag.

 

Instagram kan du se studenternas bilder från studieorterna.

Läs studentbloggar från studieorterna.

Besök oss på Facebook för nyhetsuppdateringar.