Kursfakta

  • Studieort: Costa Rica och/eller Argentina
  • Längd: Två terminer
  • Högskolepoäng: 60 ECTS
  • CSN studiemedel: ca 200 000 kr.
  • Kursavgift: 125 100 kr
  • Inkluderat: Kursen, boende

Costa Rica? Argentina? Båda?

Önskar du dig ett helt läsår med spanskstudier, kan du studera det i Argentina eller Costa Rica, eller kombinera de två länderna. Mellan terminerna kan du öva din spanska medan du backpackar dig genom Latinamerika.

Läs mer om spanska studier i Costa Rica

Läs mer om spanska studier i Argentina

Bachelor eller kandidatexamen från Latinamerika

Studierna kan ingå i en norsk kandidatexamen. Men erbjudandet är också en inkörsport till vidare examensstudier i Latinamerika. Oavsett vad du vill bli: arkitekt, ingenjör, psykolog, ekonom, dansare, regissör etc. Våra universitetspartners har ett brett utbud av studiemöjligheter.

Utforska Latinamerika

Före och efter terminen har du möjlighet att resa och utforska Latinamerika. Vill du också arbeta i en frivilligorganisation kan vi ge dig kontakter.

Gemensamma resor anordnas för den som vill resa med andra och individuella resor för den som önskar det. Vi har medarbetare som hjälper dig med inspiration och idéer.

Ansökningsprocessen

Om det finns tillgängliga platser på kursen för den termin du har valt, kommer vi att skicka ett erbjudande om studieplats till dig.  Du bekräftar studieplatsen genom att betala en deposition på 2000 kr. Efter detta kommer du att få löpande information fram tills studiestart så att du kan förbereda din resa och studier. Du kommer bland annat få information om visum, böcker, nödvändigt att packa ner och CSN lån. 

Läs mer om ansökningsprocessen

Är det något du undrar?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Tack. Du kommer att höra från oss inom en arbetsdag.

 

Instagram kan du se studenternas bilder från studieorterna.

Läs studentbloggar från studieorterna.

Besök oss på Facebook för nyhetsuppdateringar.